+38 (044) 500-40-30
+38 (050) 915-40-30

TEK-EUROVEKTRANS

Your successful logistics solutions!

"Укрзалізниця" і КВБЗ почали випробування нового тепловоза GE "Тризуб"

Локомотив "Тризуб" відправився у випробувальний рейс з заводу на залізничну станцію Крюків-на-Дніпрі і тепер прямує до Ромодану.

Локомотив ТЕ33АС "Тризуб" виробництва General Electric відправився в свій перший випробувальний рейс. Про це з посиланням на "Крюківський вагонобудівний завод", де проходила доукомплектація американського локомотиву, пише ЦТС.

тепловоз Тризуб

"Сьогодні, 8 листопада 2018 року, почалися випробування на першого тепловоза компанії General Electric - ТЕ33АС" Тризуб". Він вперше самостійно виїхав за ворота Крюківського вагонобудівного заводу, де тривало кінцеве складання локомотива, і прибув на залізничну станцію Крюків-на-Дніпрі", - розповіли в КВБЗ.

тепловоз Тризуб

За першим рейсом спостерігала група фахівців і керівників УЗ і КВБЗ.

"Локомотив досить легко, як зазначили присутні залізничники, торкнув з місця склад з 48 навантажених вагонів загальною вагою 4500 тонн! Далі маршрут поїзда пролягає до станції Ромодан", - повідомили на підприємстві.

тепловоз Тризуб

Вказується, що у випробуваннях беруть участь машиністи Придніпровської залізниці, а також фахівці КВБЗ, General Electric, Українського науково-дослідного інституту вагонобудування. Вони зобов'язані відстежувати роботу всіх систем локомотива.

На Крюківському вагонобудівному заводі знаходяться вже 15 локомотивів General Electric. Всі вони в роботі на різних стадіях готовності. Остання партія з 7 тепловозів прибула на підприємство 30 жовтня.

тепловоз Тризуб

Наступні 15 машин з 30, передбачених угодою, будуть доставлятися в Україну партіями по 5 штук протягом наступних декількох місяців.

Фото: КВБЗ.